1. Domov
  2. Gostovanje
  3. Brezplačno gostovanje in e-pošta ob nakupu domene

Brezplačno gostovanje in e-pošta ob nakupu domene

Ste manjši podjetnik ali pa ste komaj začeli z uporabo interneta in potrebujete osnovno spletno stran in e-pošto za svoj popoldanski hobi? Pri Hostko smo za vas pripravili paket brezplačnega gostovanja za vašo osnovno stran in e-pošto.

Brezplačen paket vam omogoča gostovanje preproste HTML spletne strani na varni HTTPS povezavi (za brezplačen SSL certifikat poskrbimo mi), en e-poštni predal v velikosti 25 MB ter dostop do nadzorne plošče DirectAdmin.

Brezplačen paket vam je na voljo in za uporabo vse dokler imate pri nas registrirano in aktivno domeno za katero je paket naročen.

Brezplačen paket lahko kadarkoli nadgradite na plačljivega.

Kako naročiti brezplačno gostovanje?

  1. Naročilo lahko opravite preko naše povezave. V prvem koraku izberite možnosti domene (domeno lahko registrirate ali prenesete k Hostko ali pa uporabite obstoječo, ki je pri nas registrirana).
  2. Zaključite postopek naročila. Naročilo bo pregledano in aktivirano ko prejmemo plačilo po poslanem predračunu (če ste na novo registrirali domeno ali pa jo prenesli od drugod).

Končano. Na vaš email boste prejeli dostopne podatke do FTP strežnika in nadzorne plošče in že lahko nadaljujete s kreiranjem e-poštnega predala in naložite spletno stran na naš strežnik.

Sorodni članki

Potrebujete pomoč?
Ne najdete odgovora, ki ga iščete?
PIŠITE NAM