1. Domov
 2. Pred nakupom
 3. Podpirate plačila preko PayPal?
 1. Domov
 2. Splošno
 3. Podpirate plačila preko PayPal?

Podpirate plačila preko PayPal?

Kaj je PayPal

PayPal je plačilni sistem, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljen za internetno plačevane v vseh razvitih državah. Hostko uporablja PayPal kot dodatno sredstvo za omogočeno on-line plačilo s kreditnimi karticami. Storitve naročene pri Hostko, lahko plačate 24/7 preko PayPal-a. Dodatna prednost plačila s PayPalom je v tem da so vsi podatki shranjeni varno pri PayPal in pri nas teh podatkov ne shranjujemo.

Da. Vse storitve naročene pri HOSTKO je mogoče plačati preko PayPal.

Kako plačati predračun preko PayPal?

Za plačilo odprtega predračuna se je potrebno prijaviti v naročniške/servisne strani na naslovu https://servis.hostko.si/clientarea.php . Ko boste prijavljeni v svoj naročniški račun morate odpreti predračun.

 1. V zgornjem meniju kliknite PLAČILA in potem RAČUN kjer se vam bo odprla se vam bo stran z izdanimi predračuni / računi.
 2. Kliknite na številko predračuna ki ga želite plačati s PayPal.
 3. Če na predračunu ne vidite PayPal ikone/gumba , potem morate na predračunu spremeniti “Način plačila”. V vašem primeru izberite PayPal in sem vam bo avtomatsko pokazala prej omenjena ikona in pa znesek za plačilo se bo spremenil (prištet bo strošek ki ga PayPal zaračunava).
 4. Za začetek postopka plačila preko PayPal, kliknite na gumb in boste preusmerjeni na PayPal spletno za zaključek vplačila.
 5. Ko bo vplačilo končano, boste preusmerjeni na Hostko stran in boste videli da se je status predračuna spremenil v PLAČAN in si ga lahko natisnete.
 6. Na vaš elektronski naslov boste tudi prejeli povzetek plačila in pa račun v PDF obliki, ki si ga lahko enostavno shranite ali natisnete.

Vam je bil ta članek v pomoč?

Sorodni članki

Potrebujete pomoč?
Ne najdete odgovora, ki ga iščete?
PIŠITE NAM