1. Domov
  2. Gostovanje
  3. Cloudflare
  4. Kako aktiviram CloudFlare?

Kako aktiviram CloudFlare?

S 1.1.2023 smo ukinili podporo, in uporabo CloudFlare vtičnika za cPanel saj vtičnik uradno ni več podprt iz strani CloudFlare. Več o tem na uradni strani.

Kot smo že opisali v našem prispevku kako deluje CloudFlare vam le ta lahko prinese hitrejše nalaganje vaših strani za uporabnike širom sveta. Za vklop CloudFlare v cPanelu smo spodaj napisali navodila.

  1. Prijavite se v nadzorno ploščo cPanel (URLse glasi https://www.vašadomena/cpanel )
  2. V razdelku SOFTWARE kliknite ikono CloudFlare.
    Cloudflare v cPanel
  3. Odpra se vam bo stran za prijavo na CloudFlare kot je razvidno iz spodnje slike. Če ste že registrirani enostavno vpišite svoje prijavne podatke. V primeru da še niste registrirani, kliknite link Sign up in se registrirajte.
  4. Ko boste uspešno prijavljeni boste videli na seznamu svojo domeno in njen status. Če CloudFlare še ni aktiven za vašo domeno, kliknite gumb “Provision Domain with CNAME Setup” kot je razvidno na spodnji sliki.
  5. Na vaš elektronski naslov boste tudi prejeli ali je aktivacija uspela ali ne. V cPanelu se stanje ne osveži takoj in lahko traja tudi do 42 ur. V primeru da si želite preveriti status domene, se lahko kadarkoli prijavite na naslovu https://dash.cloudflare.com/login

Sorodni članki

Potrebujete pomoč?
Ne najdete odgovora, ki ga iščete?
PIŠITE NAM