Partnerski program

Prijavite se v affiliate program s kar 25% provizijo!

Kaj je Partnerski program?

Partnerski program je metoda spletnega poslovanja, pri katerem spletni obiskovalec obišče partnersko spletno stran (affiliate web page), od koder jo affiliate usmeri neposredno na spletno stran prodajalca/kupca. Načini preusmeritve so lahko: s klikom na oglasno pasico, gumb, besedilo, sliko ali kak drug element partnerske spletne strani, ali na kakršenkoli drugačen način, ki je tehnično možen. Na ta način se spletni obiski iz spletne strani affiliata preusmerijo na spletno stran kupca in se po dogovorjeni metodi kompenzirajo.

V treh preprostih korakih do zaslužka

  1. Na svojo spletno stran objavite unikatno partnersko povezavo.
  2. Vsako naročilo, ki je oddano preko vaše unikatne povezave, se zabeleži.
  3. Od vsakega naročila za gostovanje prejmete kar 25% delež.

Kako pričeti?

REGISTRIRANI UPORABNIKI

Če ste že naš uporabnik, potem se samo prijavite v Servisne strani in aktivirajte svoj affiliate program.

NOVI UPORABNIKI

Registrirajte se in aktivirajte svoj affiliate program. Dobili boste spletno povezavo, ki jo vključite v vašo spletno stran. Število klikov na to povezavo vam je v vsakem trenutku dostopno preko naše spletne statistike. Tukaj imate tudi na voljo naše pripravljene spletne pasice + njihova HTML koda, ki jih lahko prav tako vključite v vašo spletno stran. Tukaj imate tudi na voljo naše pripravljene spletne pasice + njihova HTML koda, ki jih lahko prav tako vključite v vašo spletno stran.

Ko ste registrirani in je vaš račun aktiven, lahko v vašem Naročniškem centru spremljate vse podatke, ki so pomembni za partnerski program Število pridobljenih strank, Dobroimetje na računu, število paketov gostovanja, število reseller paketov, število drugih storitev, število domen in izplačani zneski).

V skladu s priporočili informacijskega pooblaščenca, smo na našo spletno stran namestili obvestilo o uporabi piškotkov, hkrati pa smo vam omogočili tudi izbiro, katere piškotke želite uporabljati in katere ne.

Kako deluje partnerski program?

Enostavno, preprosto in pregledno! Za vsako naročilo gostovanja (ne velja za nakupe SSL certifikatov, domen, vps strežnikov, licenc in dodatkov), ki je izveden neposredno na osnovi vaše preusmeritve kupca na našo spletno stran www.hostko.si vam priznamo provizijo v višini do 25% vrednosti sklenjenega spletnega gostovanja. Samo potrdilo o plačilu in provizijo prejmete 30 dni po plačilu gostovanja, zaradi naše 30 dnevne garancije vračila kupnine v primeru nezadovoljstva.

Ko bo stanje na vašem računu preseglo znesek 50.00 EUR, nam podate zahtevek za izplačilo in vam bomo na začetku naslednjega obračunskega mesečnega obdobja to stanje nakazali na vaš račun!

Ali je potrebno kaj plačati za pristop v partnerski program?

Tukaj ni nobenih vstopnih ali drugih stroškov.

Kdo se lahko včlani v partnerski program?

Če želite sodelovati v programu, morate imeti pri HOSTKO uporabniški račun in vsaj eno aktivno storitev. Načeloma lahko sodelujejo vse spletne strani, ne glede na njihovo vsebino. Uporaba spletnih strani, ki vsebujejo izključno našo povezavo ni dovoljena in njihova uporaba v partnerskem programu vodi v ukinitev brez opozorila in denarja ne bomo izplačali.

Kje dobim spletne pasice?

Pasice (bannerje) ter vse potrebne povezave dobite po prijavi v naročniški center. Izbirate lahko med pasicami različnih velikosti. Pasico si lahko izdelate tudi sami, vendar jo moramo pred objavo odobriti.

Kakšna so pravila partnerskega programa?

Splošne pogoje in pravila si lahko preberete tukaj.

Kontakt

E-pošta: info@hostko.si
Telefon: +386 2 771 04 90 +386 2 771 04 11 (Vsak delovnik med 8. in 16. uro)

Podjetje

Hostko d.o.o. Rajšpova ulica 22 2250 Ptuj Slovenija
Davčna: SI78134340 Matična: 3571084000
TRR / IBAN: SI56 1010 0005 4682 193 SWIFT: BAKOSI2X
Podjetje je davčni zavezanec. Vse cene vključujejo 22% DDV

Socialna omrežja