1. Domov
  2. Spletno gostovanje
  3. Odpravljanje napak
  4. Moje strani ni mogoče odpreti (stran ne deluje)

Moje strani ni mogoče odpreti (stran ne deluje)

V primeru da ste se znašli v trenutku ko vam spletna stran ne deluje, smo vam pripravili nekaj možnih vzrokov ki jih prosimo preverite preden pišete na podporo.

Strežnik se ne odziva

V primeru da imamo pri nas tehnične težave s strežnikov, vam priporočamo da se prijavite v svoje naročniške strani na http://servis.hostko.si/clientarea.php in pod menijem Podpora kliknite Stanje omrežja. Če so tehnične težave na strežniku, boste videli strežnik obarvan z drugo barvo. V času ko so tehnične težave na strežniku ali opremi, bo naša tehnična ekipa zadevo odpravila v najkrajšem možnem času in se vam za težave že vnaprej opravičujemo.

V primeru da je s strežniki in storitvami je vse ok, preverite naslednjo možnost.

Vaš IP je blokiran

Vzrokov za blokado IP naslov ja preveč da bi jih naštevali, smo pa vam pripravili orodje s katerim lahko preverite če blokada obstaja. Prijavite v svoje naročniške strani na http://servis.hostko.si/clientarea.php in pod menijem Podpora kliknite Preveri IP blokado. Počakajte nekaj nekaj sekund da sistem preveri če je vaš IP blokiran. V primeru da je blokada prisotna boste videli razlog + na katerem strežniku in enostavno v obrazec vpišite svoj IP in ga odblokirajte.

Če ne veste kakšen je vaš IP, lahko preverite na http://moj-ip.si

V primeru da blokade ni na prosimo pišite na podpora@hostko.si in z veseljem preverimo.

Nazadnje posodobljeno 13/11/2019

Vam je bil ta članek v pomoč?

Sorodni članki