PHP 8.3 gostovanje pri HOSTKO

Dodali smo najnovejšo stabilno verzijo PHP 8.3 na vse naše pakete spletnega in reseller gostovanja dne 12.12.2023. S tem smo našim uporabnikov zagotovili še boljše izkušnje in izkoristiti najnovejše funkcionalnosti, ki jih prinaša ta različica.

PHP 8.3 prinaša velike izboljšave v hitrosti izvajanja, varnosti ter nove funkcionalnosti v samem jeziku. Z nadgradnjo na to verzijo boste lahko izkoristili nove možnosti, ki vam bodo pomagale pri razvoju in vzdrževanju vaših spletnih strani.

Nove funkcionalnosti in izboljšave v PHP 8.3

Začnimo z raziskovanjem funkcionalnosti PHP 8.3, ki pritegnejo največ pozornosti.

Vse PHP 8.X verzije so na voljo našim uporabnikom v nadzorni plošči cPanel ali DirectAdmin. Vseeno pa priporočamo dodatno pazljivost preden nadgradite na PHP 8.3, da preverite ali so vaše aplikacije združljive s to verzijo. To velja za vse CMSje kot so Joomla, WordPress in pa nameščeni vtičniki in teme.

Za več informacij obiščite našo zbirko pomoči:

Pri HOSTKO dobro razumemo, da sta zanesljivost in kakovost zakupljenih storitev spletnega in reseller gostovanja za vas ključnega pomena. Zato si prizadevamo, da bi naše storitve še naprej ohranjale najvišjo možno profesionalno raven.

Vam je članek pomagal?

Povprečna ocena 5 / 5. Ocenilo: 3

Zaenkrat še ni glasov! Bodi prvi, ki bo ocenil to objavo.

Žal nam je, da ta članek za vas ni uporaben!

Let us improve this post!

Želite kaj dodati?