DirectAdmin gostovanje

Po vse večjem povpraševanju po nadzorni plošči DirectAdmin z veseljem sporočamo, da lahko uporabniki sedaj izberejo tudi pakete z DirectAdmin nadzorne ploščo.

Kaj je DirectAdmin?

DirectAdmin je preprostejša alternativa že znanemu Cpanelu. S pomočjo DirectAdmin nadzorne plošče lahko malo bolj enostavno upravljate svoj paket gostovanja, nastavite e-pošto, nastavite DNS, odprete FTP, upravljate datoteke prek spleta, upravljate bazo podatkov itd.

Povzetek nekaj funkcij DirectAdmin nadzorne plošče

Upravljanje e-pošte: Uporabniki lahko ustvarijo POP3/IMAP račune, nadzorujejo delovanje poštnih predalov, preusmerjajo e-pošto, upravljajo sezname za pošiljanje, nastavijo samodejne odgovore in uporabljajo spletno pošto. Dodatni filtri omogočajo blokiranje e-pošte glede na domeno, ključno besedo in velikost. Na voljo je tudi filter za odraslo vsebino.

Upravljanje FTP strežnika: Uporabniki lahko ustvarijo FTP račune in nastavijo dovoljenja za dostop do map za vsak FTP račun.

Upravljanje DNS: Uporabniki lahko dodajajo in brišejo DNS zapise, spreminjajo nastavitve strežnika za pošto in druge povezane kontrole.

Statistika: Uporabniki imajo na voljo podrobno statistiko v zvezi s svojimi računi. Hkrati DA podpira tudi bolj napredne nastavitve in orodje Webalizer.

Izbira PHP verzije: Uporabniki lahko izbirajo med PHP5-PHP8.

In veliko več.

Zakaj je Hostko™ DirectAdmin gostovanje tako posebno?

Ne samo da, je za naše naročnike DirectAdmin v slovenskem jeziku smo opremili strežnike z vrhunsko opremo, ki je na samem vrhu med ponudniki.

Nova arhitektura strežnikov

Pozabite na Intel Gold strežnike, ki jih razni ponudniki tako na veliko oglašujejo – pri Hostko™ smo šli korak dlje in vse DirectAdmin strežnike poganjajo AMD Epyc procesorji z kar 128 jedri, ogromno DDR4 spomina in NVMe SSD diski.

Pri Hostko™ smo zraven AMD tudi prešli na NVMe SSD Premium diskovna polja za kar bodo uporabniki e-trgovin in zahtevnih aplikacij to prepoznali. Diskovna polja zmorejo ogromne obremenitve za kar 400% hitrejše branje/pisanje od ostalih diskov.

Zraven vrhunske opreme smo pri Hostko™ še posebaj ponosni na varnost uporabniških datotek in vsi paketi imajo brezplačno vključeno varnostno orodje Imunify360, ki ga poganja umetna inteligenca, ki vaše datoteke, emaile in podatkovne zbirke brani pred raznimi grožnjami.

Izberite svoj paket in izboljšajte delovanje spletnih strani.

Vam je članek pomagal?

Povprečna ocena 5 / 5. Ocenilo: 3

Zaenkrat še ni glasov! Bodi prvi, ki bo ocenil to objavo.

Žal nam je, da ta članek za vas ni uporaben!

Let us improve this post!

Želite kaj dodati?